Najam Viličara

Vodimo brigu o skladišnoj logistici te nudimo usluge najma modernih viličara. Klijentima nudimo veliki izbor modela viličara uz najbolje pogodnosti. Bilo da trebate višednevni ili višegodišnji najam viličara, naša služba vam je na raspolaganju za izradu optimalne ponude. Obratite nam se na mail info@fleetexpert.hr ili broj 01/644 41 50

Nudimo laka dostavna, teretna, specijalna, komunalna vozila i viljuškare, a kroz program najma viličara klijenti dobivaju pouzdanog partnera za svoj vozni park koji će im bitno optimizirati troškove poslovanja i podignuti efikasnost logistike.
 
© 2024 - Auto Benussi d.o.o. Sva prava pridržana
Tvrtka Auto Benussi d.o.o. ovlašteni je zastupnik i serviser osobnih i lakih teretnih vozila brendova: Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Lancia, Mazda, Renault, Dacia, Nissan, Jaguar i Land Rover. Tvrtka je osnovana u veljači 2005. godine sa sjedištem u Puli, te preuzima zastupništvo za Fiat, Alfa Romeo i Lanciu. Konstantnim praćenjem suvremenih trendova, ulaganjem u opremu i obuku kadrova te kvalitetnim i predanim radom povećava tržišni udio iz godine u godinu. 2015. godine preuzima zastupništvo za nova Renault i Dacia vozila.
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.