O nama

Benussi fleet expert?

Benussi fleet expert (Car Fleet Management d.o.o.) visoko je specijalizirano društvo za poslovni najam, fleet management i flotnu logistiku sa vlastito razvijenim poslovnim modelima ”FLEET EXPERT”. Svojim korisnicima pruža usluge dodane vrijednosti koje uključuju potpunu brigu i kontrolu svih događaja i aktivnosti vezanih uz vozni park kompanija, pri tome usko surađujući s korisnicima kao njihov vanjski servis, pružatelj usluge omogućava i ostale specijalizirane usluge, te izradu rješenja po mjeri na temelju specifičnih zahtjeva klijenata i potreba njihovog poslovanja, npr. VIP usluge «Door to door», GPS nadzor i telematika, posredovanje i asistencija prilikom povrata vozila i najma, management kartica za gorivo i servisa goriva, posebno prilagođeno izvještavanje, edukaciju korisnika prema programima EcoDrive treniga itd.
Benussi Fleet Expert (izvorna i uvriježena terminologija na engl. jeziku) ili upravljanje voznim parkom je kompleksan sustav planskih aktivnosti koji uključuje organizacijsku i logističku platformu i potrebne specijalizirane resurse za planiranje i praćenje, te potpuni nadzor događaja vezanih u cjelokupan ciklus korištenja vozila u poslovne svrhe. Benussi Fleet Expert osigurava održivo funkcioniranje voznog parka kompanije, a samim time i osigurava kontinuitet poslovanja kompanije.

Benussi fleet expert poslovni najam vozila uključuje

  • savjetovanje i izradu rješenja po mjeri klijenata
  • rješenja poslovnog najma vozila za kompanije
  • usluga upravljanja voznim parkom: poslovni najam vozila kao i fleet management
  • usluge flotne logistike
  • usluge kratkoročnih i dugoročnih najmova vlastite pool flote
  • ostale specijalizirane usluge vezane uz vozne parkove
© 2021 - Auto Benussi d.o.o. Sva prava pridržana
Tvrtka Auto Benussi d.o.o. ovlašteni je zastupnik i serviser osobnih i lakih teretnih vozila brendova: Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Lancia, Mazda, Renault, Dacia, Nissan, Jaguar i Land Rover. Tvrtka je osnovana u veljači 2005. godine sa sjedištem u Puli, te preuzima zastupništvo za Fiat, Alfa Romeo i Lanciu. Konstantnim praćenjem suvremenih trendova, ulaganjem u opremu i obuku kadrova te kvalitetnim i predanim radom povećava tržišni udio iz godine u godinu. 2015. godine preuzima zastupništvo za nova Renault i Dacia vozila.
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.