Održavanje voznog parka

U cijelosti upravljamo svim procesima i događajima koji se tiču održavanja vozila, bilo da se radi o redovitom održavanju ili izvanrednim popravcima vozila. Po osnovi održavanja vozila osiguravamo klijentima unaprijed poznate troškove održavanja.

Usluga upravljanja procesom održavanja vozila uključuje koordinaciju i nadzor procesa radova, podršku korisnicima te kontrolu troškova održavanja vozila, redovitog i izvanrednog. Također, sav potrošni materijal tijekom perioda vožnje (kočione obloge, dopune tekućina i fluida, potrošni materijal, metlice brisača, žarulje i sl.), bez obzira na njihovu potrebnu količinu u normalnim uvjetima korištenja vozila i za ugovorno određenu kilometražu.

Sva vozila tijekom cijelog perioda trajanja ugovora održavaju se isključivo u ovlaštenim servisima koristeći originalne rezervne dijelove i materijale koje preporučuje sam proizvođač vozila.

Naš stručni tim provodi kontrolu svih radova na licu mjesta i troškova održavanja vozila, kako redovitog, tako i vanrednog, čime se osigurava potpuna kontrola svih radnji na vozilu i njihova ispravnost i sigurnost upotrebe, a veliki volumen nabave osigurava najkonkurentnije uvjete i cijene na tržištu, što direktno utječe na nižu cijenu paketa održavanja.

Naš stručni tim kontinuirano prati stvarno prijeđenu kilometražu i korištenje svih usluga te u slučaju indikacije odstupanja daje korisniku prijedlog ispravka ugovora o upravljanju, na način da se usklade ugovorni parametri i na taj način izbjegnu velika odstupanja po isteku ugovora.